Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Verkruimel de geitenkaas grof. Laat de artisjokken uitlekken in een zeef en halveer de artisjokken en cherrytomaten.
2
Meng de eieren, kookroom, knoflook, Oriëntaalse kruiden en ½ van de geitenkaas tot een geheel. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de olijfolie en vervolgens het flammkuchendeeg over de bakvorm.
4
Meng de groenten en olijven door het eimengsel en verdeel over de bodem. Verdeel de overige geitenkaas over de quiche. Plaats de quiche 30 min. in de oven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
5
Snijd de groentequiche in stukken en garneer met de basilicumblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.