Steek de barbecue aan. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm. Snijd de perzik in parten. Snijd de champignons door de helft. Pel de rode ui en snijd deze in parten. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges en snijd deze in 3 stukken.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool in 3 min. beetgaar. Giet af en meng de bloemkool met het gerookte paprikapoeder en de helft van de olijfolie.
3
Rijg de groenten en perzik om en om aan de satéprikkers. Verdeel hier de resterende olijfolie overheen.
4
Gril de groentesticks in 8 min. om en om op de barbecue gaar. Gril ondertussen de pitabroodjes 5 min. op de barbecue. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de groentesticks met de pitabroodjes en aioli.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.