Snijd de komkommer in dunne reepjes en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een mengkom. Snijd ½ van de koriander en ½ van de munt fijn en voeg toe aan de kom. Hak de pinda’s heel fijn en voeg 1/3 van de fijngehakte pinda’s toe aan de kom.
2
Maak de dressing door de sojasaus, rijstazijn, tahin en kristalsuiker door elkaar te roeren in een kommetje.
3
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag op medium vuur. Leg de gyoza met de platte kant naar beneden en bak ongeveer 5 min. tot de onderkant mooi goudbruin is. Voeg het water voorzichtig toe en doe onmiddellijk een deksel op de pan. Let op: de olie gaat spetteren. Stoom de gyoza 6 min., tot het water is verdampt en de gyoza mooi transparant zijn. Haal de deksel van de pan en bak de gyoza 1 min. zonder deksel.
4
Schep de gyoza bij de groenten, schenk de dressing eroverheen en schep alles door elkaar. Verdeel de salade over diepe kommen en maak af met de crispy chili olie en de overige pinda’s, de overige koriander en de overige munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.