Pel en snipper de ui en snijd de runderriblappen in grove stukken. Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur en bak de runderriblappen rondom aan. Voeg de ui toe en bak nog 3 min.
2
Voeg het paprikapoeder samen met de bloem toe en mix. Voeg de runderbouillon en rode wijnazijn toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de laurierblaadjes en kruidnagels toe en zet het vuur laag. Zet de deksel schuin op de pan en laat 4 uur stoven. Roer halverwege een keer door. Proef 10 min. voor het einde hoe het vlees smaakt, voeg de basterdsuiker en wat peper en zout naar smaak toe en mix goed. Verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels net voor het serveren.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie grof.
4
Serveer de hachee met de rijst en garneer met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.