Print opties

Sluiten

Halloumi pasta met citroen en munt

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Rasp de halloumi boven een grote mengkom. Hak ½ van de zwarte olijven in fijne stukjes en roer door de geraspte halloumi.
2
Verhit een droge koekenpan (zonder olie of boter) op middelhoog vuur en rooster de pijnboompitten in 4 min. goudbruin. Roer regelmatig met een houten lepel.
3
Breng de groentebouillon aan de kook en kook de tagliatelle al dente. Giet af, maar bewaar wat van de groentebouillon in de pan.
4
Schep een dun laagje van de halloumi in diepe borden en schep daar een portie tagliatelle met een klein laagje bouillon op. Pers het sap uit ½ van de citroen en verdeel over de borden. Verdeel de overige geraspte halloumi over de borden.
5
Hak de munt- en dilleblaadjes fijn en verdeel over de borden. Maak de halloumi pasta af met de overige olijven. Strooi de pijnboompitten op de halloumi pasta. Snijd de overige citroen in partjes en serveer bij het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.