Halloumi taco’s met mango, rode kool pickles en avocadomayonaise
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de rode kool in dunne reepjes. Doe ze in een gesteriliseerde weckpot en schenk er de witte azijn en het water bij. Voeg het zout toe en plaats de deksel op de pot. Schud goed en zet koel.
2
Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snijd de limoenen in partjes.
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit. Prak het vruchtvlees en doe samen met de mayonaise in een kommetje. Roer los met een vork tot een gladde avocadomayonaise.
4
Bereid de maistortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stapel ze op een bord en houd warm door ze te bedekken met een licht vochtige, lauwwarme theedoek.
5
Snijd de halloumi in hapklare stukjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de halloumi in 3 tot 4 min. knapperig en goudbruin.
6
Vul een tortilla met de halloumi, rode kool en mango. Maak af met de avocadomayonaise, de ingelegde jalapeño en de chilivlokken. Serveer met de partjes limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.