Print opties

Sluiten

Halloween brownies

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

9 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakvorm of ovenschaal in met boter.
2
Smelt de overige boter samen met de pure chocolade. Voeg hier de donkerbruine basterdsuiker en kristalsuiker aan toe en roer tot de suiker grotendeels is opgenomen. Klop de eieren samen met het vanille extract los in een andere kom en spatel door het chocolademengsel.
3
Meng de bloem met het bakpoeder, cacaopoeder en het zout in een kom en spatel door het chocolademengsel. Stort het mengsel in de bakvorm en bak 20 min. in de oven. Laat volledig afkoelen in de vorm.
4
Smelt de marshmallows 20 sec. in de magnetron op de hoogste stand. Neem een hoopje gesmolten marshmallow tussen je vingertoppen en trek het uit elkaar, zodat er een soort spinnenrag effect ontstaat. Drapeer dit over de brownies. Maak het geheel af met de suikeroogjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.