Print opties

Sluiten

Hard seltzer perzik-citroen met fruitijsblokjes

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 5min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten ijsblokjes
Ingrediënten Hard Seltzer
Extra keukenbenodigdheden
1
Maak de ijsblokjes minimaal 4 uur van tevoren door een ijsblokjesvorm te vullen met kleine stukjes perzik, citroen en frambozen en hier water overheen te schenken. Houd wat fruit apart ter decoratie. Zet de ijsblokjes in de vriezer en laat ze in ongeveer 4 uur bevriezen. Weinig tijd? Gebruik heet water en de ijsklontjes zijn sneller bevroren.
2
Mix de vodka met citroensap en vlierbloesemsiroop en schenk in een mooi glas. Voeg vervolgens de fruitijsblokjes toe en schenk hier het bruiswater overheen.
3
Rijg een smal partje perzik en een framboos aan een satéprikker en snijd het schijfje citroen schuin in. Plaats deze op de rand van het glas en leg de prikker schuin over de rand. Maak het drankje af met een takje munt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.