Kook de haricots verts in ruim water met een snufje zout in circa 5 min. gaar. Kook de haricots verts niet langer, zo houden ze een bite. Laat uitlekken.
2
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Zet apart. Bak de rauwe ham in dezelfde droge koekenpan knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
3
Snijd de radijsjes in plakjes en halveer de cherrytomaten. Meng de gemengde sla met de radijsjes, tomaten en kappertjes in een schaal. Verdeel de haricots verts hierover en verkruimel de rauwe ham grof over de salade.
4
Snijd of scheur de ciabatta in grove stukken. Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin de ciabatta goudbruin met de knoflook en rozemarijn.
5
Pers de halve citroen uit. Mix in een keukenmachine de Griekse yoghurt, olijfolie, het citroensap en de blauwe kaas tot een gladde dressing.
6
Serveer de haricots verts salade met de ciabattacroutons en de dressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.