Print opties

Sluiten

Haringtorentje met avocado

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado’s en komkommer in blokjes van 1 cm.
2
Snijd de dille grof. Meng de avocado en komkommer met de helft van de dille en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de haring in stukken van 2 cm. Snijd het loof van de radijs en bewaar deze. Schaaf de radijs in plakjes met de mandoline of snijd in plakken.
4
Verdeel het avocadomengsel in een rondje over het midden van de borden en leg hier de haring en plakjes radijs om en om bovenop.
5
Verdeel de yoghurtmayonaise over het haringtorentje en garneer met de rest van de dille en het loof van de radijs.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.