Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel koud en laat uitlekken.
2
Pel en snijd de rode ui in dunne parten. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in repen. Snijd de courgette in halve plakjes.
3
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de ui, knoflook, paprika’s en courgette 6–8 min. zacht en licht gekleurd. Voeg de harissapasta toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de halloumi in plakken en bak in een droge koekenpan aan beide kanten goudbruin. Besprenkel vlak voor serveren met honing.
5
Meng ondertussen de parelcouscous met het groentenmengsel. Hak de peterselie grof en roer door elkaar. Verdeel over borden en leg de halloumi erbovenop.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.