Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Snijd de koriander grof.
2
Meng de kipdijfiletblokjes, bloemkoolroosjes, harissa en de zonnebloemolie in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
3
Leg de kip en de bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster 15 min. in de oven.
4
Breng ondertussen het water met de kippenbouillontablet en de kurkuma in een pan aan de kook. Voeg de parelcouscous toe, doe de deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat 5 min. zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en laat nog 10 min. afgedekt staan. Roer de couscous daarna los.
5
Verdeel de parelcouscous over de borden en schep daar de kip en de bloemkool op. Garneer met de Griekse yoghurt en de koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.