Print opties

Sluiten

Hartige broodpudding

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de ovenschaal in met de olijfolie. Snijd het brood in plakken en scheur in stukken. Verdeel het brood over een ovenschaal.
2
Snijd de kerstomaatjes door de helft en snijd de bosui in ringen. Snijd de onderkant van de groene asperges in stukjes en bewaar de topjes. Meng de stukjes asperge samen met de kerstomaatjes met het brood in de ovenschaal.
3
Meng de melk met de Italiaanse kruiden, eieren en peper en zout. Meng goed met een garde en giet het melkmengsel over de broodpudding heen. Laat het geheel even staan.
4
Steek de aspergetopjes her en der in de bovenkant van de schotel en bestrooi met de geraspte cheddar. Schuif voor 30 min. de oven in.
5
Verdeel de gerookte zalm en de bosui over de broodpudding en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.