Verwarm de oven voor op 180°C (boven- en onderwarmte). Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt rul. Breng op smaak met knoflookpoeder en wat peper en zout. Laat iets afkoelen.
2
Pel en snipper ondertussen de rode ui. Snijd de bosui in ringetjes.
3
Klop de eieren in een kom los en meng met Griekse yoghurt. Voeg de bloem toe en klop tot een glad beslag. Voeg het gebakken gehakt, maïs, rode ui, jalapeño's, bosui en dille toe en meng goed.
4
Verdeel het beslag over een met papieren vormpjes beklede muffinvorm en verdeel de geraspte cheddar eroverheen. Bak de muffins 20–25 min. in het midden van de oven tot goudbruin en gaar.
5
Laat even afkoelen en serveer warm of koud.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.