Hartige wentelteefjes met asperges en Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Schil de witte asperges en verwijder 2 cm van de harde onderkant. Verhit een pan met ½ van de olijfolie op middelhoog vuur en bak de asperges in 6 tot 8 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
2
Klop ondertussen de eieren los met de melk, knoflookpoeder, tijm, peper en zout. Verhit een pan met de overige olijfolie. Haal de sneetjes briochebrood door het eimengsel en bak ze in 2 tot 3 min. per kant goudbruin.
3
Rasp de Parmezaanse kaas, verdeel in twee hoopjes in een hete pan en bak deze voor 5 min. goudbruin tot een krokantje. Laat voor 3 min. afkoelen zodat de kaas hard wordt. Hak de bieslook fijn. Beleg de wentelteefjes met de gebakken asperges en het Parmezaanse kaas krokantje, de mayonaise en fijngehakte bieslook.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.