Print opties

Sluiten

Havermelk flensjes met chocopasta en fruit

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Begin met het maken van de chocopasta. Hak de hazelnoten in een keukenmachine fijn.
2
Smelt de chocolade au bain marie (door een mengkom op een pan met een laagje water te zetten, breng het water aan de kook en smelt de chocolade in de kom erboven).
3
Schenk de gesmolten chocolade bij de hazelnoten en zet de keukenmachine opnieuw aan tot het gemend is. Voeg 3/8 van de haverdrank toe en meng tot een gladde chocopasta. Zet de pasta tot gebruik in de koelkast.
4
Maak het flensjesbeslag door de bloem en de overige haverdrank door elkaar te mengen. Voeg de eieren toe en klop tot een glad beslag.
5
Verhit de margarine in een koekenpan en wacht tot de belletjes verdwijnen. Schep twee flinke opscheplepels beslag in de pan, of voldoende zodat de bodem van de pan bedekt is. Beweeg de pan rond om het beslag mooi egaal over de bodem te verspreiden en bak de flensjes op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
6
Besmeer de flensjes met chocopasta en vers fruit. Vouw als een envelop dicht en bestrooi met wat poedersuiker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.