Verwijder de pit uit de dadels. Maal de dadels in een foodprocessor of hakmolen tot een stevige pasta.
2
Voeg de havermout, geraspte kokos, pindakaas, ahornsiroop en zout toe en meng goed door. Verdeel het mengsel over 24 mini papieren muffinvormpjes en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
3
Breng ondertussen een kleine steelpan met water aan de kook. Zet het vuur uit zodra het water kookt. Breek de pure, witte en ruby chocolade in kleine stukjes en verdeel over 3 diepvrieszakjes, iedere soort in een apart zakje. Hang de zakjes in het warme water, zodat de chocolade smelt.
4
Verdeel de pure chocolade over 8 van de havermoutbonbons. Verdeel de witte chocolade ook over 8 havermoutbonbons en doe dit ook met ruby chocolade.
5
Hak de pistachenootjes fijn. Verdeel de pistache, het rode fruit en de kokos snippers over de chocolade. Zet de bonbons nog 30 min. in de koelkast tot de chocolade is gestold en bewaar tot consumptie in een afgesloten bak.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.