Print opties

Sluiten

Hete bliksem met rookworst

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Pel en snipper de ui grof. Schil de Goudrenetten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Doe de aardappelen, ui en stukjes Goudrenet in een pan en giet er zo veel water over dat alles net onder staat. Voeg het zout toe en breng aan de kook. Kook in ca. 20 min. gaar.
2
Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder het klokhuis van de Jazz appels en snijd in blokjes van een ½ cm.
3
Giet de aardappelen af en voeg de boter en melk toe. Stamp fijn met de pureestamper en breng op smaak met peper en zout. Schep ⅔ van de zoete appels erdoor en verdeel de rest erover. Leg de rookworst erop en serveer met de mosterd.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.