Print opties

Sluiten

Hete bliksem van peer en appel

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Schil de aardappelen, peren en appels en snijd in blokjes. Snipper de ui.
2
Doe de aardappelen, ui, kaneel, steranijs, peren en appels in een ruime pan en voeg water toe tot alles net onder water staat. Breng aan de kook en laat 15-20 min zachtjes koken.
3
Bak ondertussen de spekreepjes op laag vuur zonder olie en laat uitlekken.
4
Giet alles af, haal de steranijs en kaneel uit de pan, voeg roomboter en melk toe en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout. Roer de spekreepjes door de hete bliksem.
5
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de kipburger op matige temperatuur in ca 5 min bruin, keer regelmatig.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.