Print opties

Sluiten

High protein Caesar salad

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken in koud water.
2
Maak ondertussen de dressing. Pers het sap uit de limoen en pel en hak de knoflook fijn. Meng de frites lijn, mosterd, limoensap, worcestershire saus en knoflook in een kom en breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit een pan zonder olie of boter en bak de bacon krokant. Kruid de kipfilet met de paprikapoeder, chilivlokken en wat peper en zout. Haal de bacon uit de pan en bak de kip op laag vuur 5 min. per kant gaar en goudbruin.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
5
Snijd de little gem in fijne reepjes en halveer de cherrytomaten. Pel de eieren en snijd in partjes. Snijd de kip en bacon in stukjes. Meng alles in een grote kom en voeg de little gem cherrytomaten, farfalle, de zelfgemaakte dressing en de Parmezaanse kaas flakes toe. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.