Print opties

Sluiten

Hongaarse lángos

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 20min

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
1
Mix de bloem met de gist, het zout en de suiker. Voeg de melk in delen toe en mix tot een glad en soepel deeg. Te droog? Voeg extra melk toe. Doe 1 el van de zonnebloemolie in een kom en dek af met vershoudfolie. Laat 1 uur rijzen op een warme plek.
2
Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en vorm tot ovalen broodjes. Dit kan met je handen, je hebt geen deegroller nodig. Verwarm de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de lángos aan beide kanten 2 min. tot ze goudbruin kleuren.
3
Hak de bieslook fijn. Besmeer de lángos met de zure room en top af met de kaas en bieslook. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.