Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat rusten met de deksel op de pan.
2
Snijd ondertussen de zalm in blokjes en meng met ketjap, honing, sriracha, knoflookpoeder, peper en zout. Laat minimaal 15 min. marineren.
3
Verhit ondertussen een pan zonder boter of olijfolie en bak de zalm op middelhoog vuur in 5 min. gaar en licht gekarameliseerd.
4
Snijd ondertussen de komkommer in reepjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in ringen.
5
Verdeel de sushirijst over de kommen en leg de gebakken honing zalm bovenop. Garneer met komkommer, avocado, maïs, srirachamayonaise, zwarte sesamzaadjes en bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.