Print opties

Sluiten

Hotdog met krokante zuurkool

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de rode ui schoon en snijd in halve ringen. Verwarm de roomboter in een kleine pan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 tot 3 min. aan tot ze glazig zien. Voeg de suiker toe en laat dit in 2 min. karamelliseren. Voeg het bier toe en laat dit 10 min. zacht stoven, tot het bier is verdampt.
2
Meng de mayonaise, mosterd en water tot een gladde, lopende saus.
3
Verwarm in een pan ¾ van de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Laat de zuurkool goed uitlekken en bak deze in 5 tot 10 min. krokant. Laat de zuurkool na het bakken uitlekken op keukenpapier en breng op smaak met een snufje zout.
4
Bak de baguettes volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de bockworsten in een aparte pan met de resterende zonnebloemolie.
5
Snijd de afbakbroodjes aan de bovenkant open en besmeer met mosterdmayonaise. Vul de broodjes met de uienringen, de bockworst en de krokante zuurkool. Maak de hotdogs af met een klein beetje mosterdmayonaise.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.