Print opties

Sluiten

Hummus bowl met bloemkoolrijst

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Zet de oven op de grillstand (te herkennen aan het symbool met bovenaan een volledig geribbelde lijn). Doe de cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Voeg peper en zout toe naar smaak, schep door elkaar en plaats 15 min. onder de warme grill.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de eieren 7 min. Spoel af onder koud stromend water en pel en halveer de eitjes.
3
Snijd de bloemkool in roosjes. Doe de roosjes in de keukenmachine en hak fijn tot stukjes ter grootte van rijstkorrels. Hak de dille fijn en pel en snipper de rode ui.
4
Verdeel de bloemkoolrijst over de bowls, schep de hummus en de kikkererwten ernaast. Verdeel de cherrytomaten en de eieren over de bowls en maak af met de zwarte olijven, rode ui en dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.