Hummus met za’atar, amandelschaafsel en granaatappelpitten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Laat de kikkererwten uitlekken en pel de knoflook. Snijd de munt fijn. Voeg samen met de tahin, Verstegen Zeezout, citroensap en 4/5 van de Verstegen World Spice Blend Za’atar toe aan de keukenmachine. Mix kort. Voeg één voor één 6/7 van de olie toe. Mix tot een gladde hummus.
2
Verhit een grillpan en rooster het Libanees brood 1 min. per kant. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan tot goudbruin.
3
Serveer de hummus in een kom en garneer met de overige olijfolie, granaatappelpitten, geroosterd amandelschaafsel, munt en resterende Verstegen World Spice Blend Za’atar. Serveer met het Libanees brood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.