Print opties

Sluiten

IJstaart met chocolade vlokken

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 15min
Totale tijd
1u 25min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Bekleed een springvorm met bakpapier. Haal het ijs uit de diepvries en laat grotendeels ontdooien, zodat je het makkelijk uit kunt smeren.
2
Stort eerst het chocolade ijs op de bodem. Maak de bolle kant van een lepel warm onder de kraan en maak droog. Smeer het ijs evenredig uit over de bodem. Zet 15 min. in de vriezer om uit te harden. Herhaal met het kaneelijs. Zet minimaal 1 uur in de vriezer om uit te harden.
3
Verwijder de springvorm en zet de ijstaart op een plateau. Spuit toeven slagroom op de rand en besprenkel met de kaneel en chocolade vlokken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.