Print opties

Sluiten

Indiase curry met zoete aardappel en kikkererwten

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan.
2
Spoel ondertussen de kikkererwten af met water. Voeg de zoete aardappel blokjes, kurkuma en gemberpoeder toe aan de pan met ui en knoflook. Bak 5 min. en voeg de kikkererwten toe. Voeg na 3 min. de kokosmelk toe en laat het geheel ca. 10 min. koken totdat de zoete aardappel zacht is en de saus wat is ingedikt. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bak ondertussen het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de curry met brood en de koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.