Print opties

Sluiten

Indiase groentestoof met pompoen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de schil van de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokjes van 3 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 3 cm. Pel en snijd de uien fijn. Snijd de spitskool fijn.
2
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de ui en pompoen glazig. Voeg de spitskool, tomaten en Indiase curry-kokossoep toe. Stoof gedurende 15 min. op laag vuur met de deksel op de pan.
3
Ris ondertussen de blaadjes van de koriander. Verdeel de groentestoof over de borden en garneer met de kwark en koriander. Serveer de stoof met de pappadums.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.