Meng de specerijenmix met ½ van de olijfolie en marineer de kipfiletblokjes ca. 10 min.
2
Halveer de sperziebonen en kook ze ca. 5 min. voor. Kook de rijstmix in ruim kokend water in 14 min. gaar en giet af. Snijd ondertussen de tomaten en appel in blokjes. Pel en snipper de ui grof en snijd de bosui in smalle ringen.
3
Verhit de overige olijfolie een koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de ui toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en bak nog ca. 1 min.
4
Voeg de sausmix en het water toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de appel en de sperziebonen toe en laat het ca. 2 min. zachtjes doorkoken.
5
Haal de pan van het vuur, roer de crème fraîche erdoor en strooi de bosui over de Kip Madras. Serveer de Kip Madras en de rijst apart van elkaar.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.