Meng de specerijenmix met 2/3 van de olijfolie en marineer de kipfiletblokjes ca. 10 min. Pel en snipper de ui grof.
2
Kook ondertussen de rijstmix al roerend in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar en giet af.
3
Rasp de komkommer grof. Meng de yoghurt met de raita sausmix en schep de peen julienne en komkommerrasp erdoor.
4
Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee.
5
Voeg het water en de sausmix toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 min. al roerend zachtjes doorkoken. Voeg de crème fraîche toe en verwarm 1 min. mee.
6
Serveer de Kip Tandoori, de raita en de rijst apart van elkaar.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.