Print opties

Sluiten

Indiase linzenstoof

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 25min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Schrap de schil van de gember en snijd deze fijn. Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Hak de koriander grof.
2
Verhit een pan met de olijfolie en bak de ui, knoflook en gember glazig. Voeg de komijn, garam masala, rode linzen en ½ van de koriander toe en roer door.
3
Meng het groentebouillonblokje met het kokend water en voeg dit samen met de tomatenblokjes toe aan de linzen. Laat het geheel gedurende 60 min. zachtjes stoven. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verwarm, wanneer de linzenstoof nog 20 min. moet garen, de oven voor op 180°C. Leg de naanbroden op een rooster en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de Griekse yoghurt en de overige koriander over de linzenstoof en serveer met het naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.