Print opties

Sluiten

Indiase pompoencurry met kikkererwten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Was ondertussen de pompoen. Halveer de pompoen, verwijder de draden en pitten en snijd in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes.
3
Verhit een koekenpan met de olijfolie en fruit de ui, knoflook, kerriepoeder, komijnzaad en koriander op laag vuur. Voeg de pompoen met het water toe en stoof de pompoen 10 min.
4
Spoel ondertussen de kikkererwten af onder stromend water. Voeg de paprika, kikkererwten en kokosmelk toe aan de pompoen en warm dit 5 min. mee.
5
Serveer de groenten samen met de rijst. Pluk de takjes koriander en strooi vlak voor serveren over het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.