Print opties

Sluiten

Indonesische noedelsoep met mais

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd in ringen.
2
Verhit een pan met ½ van de zonnebloemolie en bak de broccoli, rode currypasta en de helft van de rode peper 3 min. Voeg de noedels en kokosmelk toe en breng aan de kook. Kook het geheel volgens de aanwijzingen op de verpakking van de noedels en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd ondertussen de koriander grof. Verhit een pan met de overige zonnebloemolie en bak de maiskolven 7 min.
4
Snijd de mais los van de kolf. Verdeel de noedelsoep over de kommen en garneer met de mais, pinda’s, de rest van de rode peper en koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.