Print opties

Sluiten

Insalata di polpo con patate

Bereidingstijd
38 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verdeel de aardappelen over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ½ van de olijfolie, het uienpoeder en wat peper en zout. Schuif voor 20 min. in de oven en laat 10 min. afkoelen.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes. Verhit ½ van de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de octopus in 7 min. rondom goudbruin met wat peper en zout. Haal de octopus uit de pan en snijd de octopustentakels in stukken ter grootte van de aardappelpartjes. Laat ook 10 min. afkoelen.
3
Snijd de romaine sla grof en de tomaten in blokjes. Hak de peterselie fijn. Doe de sla, tomaat, olijven, aardappel en octopus samen in een kom. Pers het sap uit de citroen en voeg samen met de overige olijfolie, peterselie en wat peper en zout toe aan de salade. Mix alles door elkaar en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.