Sommige klassiekers zijn zo lekker, die wil je gewoon blijven maken! Gehaktbrood is zo’n typisch gerecht. Gewoonweg lekker en vol van smaak. Dit recept combineert sappig gehakt, wat we op smaak brengen met Toscaanse kruiden en rozemarijn, met een pittige touch van mosterd. Perfect als hoofdgerecht bij een diner!
Tip: proef eerst voordat je zout toevoegt. Met kruiden en specerijen is je gerecht vaak al heerlijk op smaak!
Heb je nog wat van het gehaktbrood over? Koud als tussendoortje of als voorgerecht, of als toevoeging op de borrelplank is zo’n plakje gehaktbrood de volgende dag nog steeds heerlijk van smaak! Heb je nog bladerdeeg over? Steek er extra sterren uit en serveer bij het gehaktbrood of bewaar het voor de volgende dag bij een borrelplank! De knapperige sterren zijn heerlijk om te dippen in smeersels als tapenade of pesto.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment