Verwarm de oven voor op 170°C. Meng ½ van de Verstegen Italiaanse kruiden met 2/3 van de extra vierge olijfolie en verdeel met een kwast over de bagels.
2
Verdeel de bagels over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 5 min. in de oven.
3
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel. Snijd de avocado in dunne plakken.
4
Roer de eieren los met de Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout, overige Verstegen Italiaanse kruiden en crème fraîche. Verwarm een pan met de overige olijfolie en bak het eimengsel in 5 min. tot roerei. Snijd ondertussen de tuinkers los.
5
Snijd de bagels doormidden en verdeel de belegen kaas op de onderkant van de bagel, leg hier de kalkoenfilet en avocado op en maak af met het roerei.
6
Garneer de bagel met de tuinkers en leg het kapje erop.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.