Print opties

Sluiten

Italiaanse boerenkoolstamppot

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de aardappelen en snijd in stukken van ongeveer 3 cm. Was de aardappelen. Zet de aardappelen in een kookpan net onder koud water en breng aan de kook. Voeg de boerenkool toe en laat 20 min. verder garen met de deksel op de pan.
2
Snijd ondertussen de salami in halve plakjes van ongeveer 1 cm dik. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur zonder olie en bak de salami in 5 min. krokant.
3
Giet de aardappelen en boerenkool af en stamp grof met een stamper. Voeg de roomboter en pesto toe en meng het geheel goed door.
4
Halveer de zongedroogde tomaten. Serveer de stamppot met de salami en zongedroogde tomaten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.