Print opties

Sluiten

Italiaanse gehaktschotel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in met ½ van de olijfolie. Pel en snipper de ui en snijd de courgette en paprika in blokjes.
2
Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Voeg het gehakt met wat peper en zout toe en bak rul. Voeg de courgette, paprika en gehaktkruiden toe en bak 3 min. Voeg de gezeefde tomaten toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
3
Mix het broodkruim met de Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden. Verdeel het gehaktmengsel over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover en top af met het broodkruimmengsel. Schuif de ovenschotel voor 25 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.