Print opties

Sluiten

Italiaanse lasagne bolognese

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de winterpenen, bleekselderij en paprika’s in kleine blokken. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en snijd ¾ van de basilicum grof.
2
Smelt de boter in een pan, laat niet bruin worden. Voeg de bloem toe, roer goed door met een garde en verhit 3 min. totdat de bloem gaar is. Voeg de melk al roerend toe met een garde. Laat de bechamelsaus indikken tot de dikte van yoghurt en maak op smaak met Verstegen Zwarte peper en de helft van het Verstegen Zeezout.
3
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en rul. Voeg de winterpenen, bleekselderij en de paprika’s toe en bak 5 min. mee. Voeg de Verstegen World Spice Meal Lasagne, resterend Verstegen Zeezout en de tomatenblokjes toe. Kook de saus 15 min. op laag vuur.
4
Schep op de bodem van de ovenschaal tomatensaus en beleg met lasagnebladen. Schenk de bechamelsaus er overheen gevolgd door Parmezaanse kaas en de gesneden basilicum. Herhaal deze stappen 2 keer.
5
Bak de lasagne 30 min. in de voorverwarmde oven. Haal de lasagne uit de oven en garneer met de resterende basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.