Print opties

Sluiten

Italiaanse Lasagnette Napoletana

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de heteluchtoven voor op 190°C. Verhit ¼ van de olijfolie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de groentemix toe en bak 3 min. mee.
2
Voeg de sausmix, melk en het water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat 2 min. zachtjes koken.
3
Voeg de mini-lasagnebladen toe, roer goed door en giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bak de lasagnette gedurende 35-40 min. goudbruin in de oven.
4
Snijd ondertussen de komkommer in schijfjes. Meng de dressingmix met de overige olijfolie en het overige water en roer dit door de komkommerschijfjes. Serveer de lasagnette en de salade apart.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.