Pel en snipper de ui en snijd de bleekselderij en winterpeen in hele kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de bleekselderij en peen toe en bak 5 min. mee. Voeg het gehakt toe en bak rul.
2
Voeg de tomatenpassata en rode wijn toe aan de pan en verkruimel het bouillonblokje erboven. Mix goed en zet het vuur laag. Laat 30 min. pruttelen.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een kopje kookvocht op bij het afgieten.
4
Voeg het kookvocht toe aan de ragù en laat nog 5 min. pruttelen.
5
Rasp de Parmezaanse kaas. Serveer de pasta met de ragù en top af met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.