Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de runderlappen in blokken van 2 cm. Hak de Italiaanse kruiden fijn.
2
Verhit een pan met de olijfolie en bak het vlees 5 min., voeg de knoflook en ui toe en bak 3 min. mee.
3
Blus het vlees af met de rode wijn en voeg de suiker, tomatenblokjes, water en de helft van de Italiaanse kruiden toe. Stoof gedurende 3 uur op laag vuur met de deksel op de pan tot het vlees gaar is en uit elkaar valt. Breng op smaak met peper en zout.
4
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Rasp de pecorino op een grove rasp.
5
Verdeel de pasta en Italiaanse stoof over de borden. Garneer met de rest van de Italiaanse kruiden en pecorino.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.