Jamaicaanse curry met witte rijst uit de slowcooker
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
6u 0min
Totale tijd
6u 30min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de kipdijfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Meng de tomatenpuree, Jamaican Jerk kruiden, kurkuma, kokosmelk en kippenbouillon en voeg toe aan de slowcooker. Zet de slowcooker aan op stand ‘low’, zodat dit alvast warm wordt.
2
Pel intussen de rode ui en snijd in halve ringen. Pel de knoflook en hak fijn. Schil de wortel, halveer over de lengte en snijd in grove stukken. Snijd de topjes van de sperziebonen.
3
Voeg de rode ui, knoflook, wortel en sperziebonen toe aan de slowcooker. Voeg de kipdijfilet toe en meng het geheel goed door elkaar. Sluit de slowcooker af met een deksel en laat het geheel op stand ‘low’ 6 uur garen.
4
Bereid de witte rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snijd de limoen in partjes.
5
Serveer de Jamaicaanse curry met witte rijst en een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.