Print opties

Sluiten

Jambalaya met bonen en ananas

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui, was en snijd de paprika in reepjes van 0,5 cm dik en halveer de sperziebonen. Snijd de tomaat in kwarten en verwijder de zaadlijst. Snijd in blokjes van 0,5 cm.
2
Verwarm de zonnebloemolie in een grote bakpan op middelhoog vuur. Bak hierin de gesnipperde ui en paprikareepjes licht aan. Voeg de cajunkruiden, sperziebonen, tomaat en rijst toe en laat 2 min. meebakken.
3
Voeg het water en het groentebouillonblokje toe en roer goed door. Laat het geheel ongeveer 15 min. koken met een deksel op de pan, zonder door te roeren.
4
Laat de ananasstukjes en kidneybonen uitlekken. Voeg deze de laatste 2 min. toe aan het geheel. Voeg naar smaak tabasco toe en roer door.
5
Rooster ondertussen in een droge koekenpan de cashewnoten. Strooi deze over het gerecht vlak voor het serveren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.