Print opties

Sluiten

Jambalaya met chorizo, kip en gekrulde bosui

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de kip in blokjes en de chorizo in halve manen. Laat de maïs uitlekken.
2
Verhit de olijfolie en boter in een pan, bak de kip in 5 min. krokant en haal uit de pan. Voeg de ui en knoflook toe en fruit glazig. Voeg de chorizo, paprika en Verstegen World Spice Blend - Cajun toe. Bak 5 min. Voeg de kip, rijst, maïs, tomatenblokjes en de bouillon toe. Doe de deksel op de pan en laat 20 min. koken op laag vuur.
3
Vul een kom met koud water. Zet in de koelkast tot gebruik of voeg ijsblokken toe. Snijd de bosui in de lengte met een scherp mes in hele dunne repen en voeg toe aan het koude water. Op deze manier ontstaan er krullen. Haal uit het water en laat uitlekken.
4
Serveer de Jambalaya met de gekrulde bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.