Print opties

Sluiten

Japanse noedels met zalm

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor tot 220°C. Leg de stukken zalmfilet in een ovenschaal en besprenkel met de sesamolie en het zout. Bak 15 min. in de oven gaar.
2
Snijd ondertussen de komkommer in dunne reepjes en de bosui in sliertjes.
3
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar 3 el (per 2 personen) van het kookvocht en doe dit in een mengkom. Voeg de Japanse mayonaise, rijstazijn, honing, sojasaus en gochujang toe en roer met een garde tot een gladde saus. Schep de noedels erdoor en verdeel over borden.
4
Haal de zalm uit de oven en prak met een vork in stukjes. Verdeel de zalm, komkommer en bosui over de noedels en garneer met de sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.