Print opties

Sluiten

Japanse teriyaki

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Open het verspakket en maak de groenten schoon. Snijd de groene en rode paprika in stukken. Halveer de winterpeen en komkommer in de lengte. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Schil de gember dun en hak fijn. Snijd de kipdijfilet in blokjes.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op hoge temperatuur. Bak de ui, gember en knoflook 2 min.
4
Voeg de kipfilet toe en bak 2 min. op hoge temperatuur. Voeg de paprika, winterpeen en prei toe en roerbak 4-6 min. op hoge temperatuur.
5
Voeg de saus en de komkommer toe en laat 4-6 min. koken op lage temperatuur met de deksel op de pan.
6
Bestrooi de teriyaki met sesamzaad en serveer met de rijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.