Print opties

Sluiten

Jerk chicken met geroosterde aardappelen en frisse koolsalade

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 2/3 van de olijfolie met de helft van het Verstegen Zeezout en de Verstegen World Spice Blend Jamaican Jerk tot een marinade. Smeer de kipdrumsticks in met de marinade en laat 30 min. staan. Verdeel de kipdrumsticks over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 30 min. in de oven.
2
Breng ruim water aan de kook in een pan en kook de krieltjes 15 min. Giet af en snijd de krieltjes in vieren. Voeg toe aan een ovenschaal en besprenkel met de resterende olijfolie en het resterende Verstegen Zeezout. Rooster 20 min. in de voorverwarmde oven.
3
Snijd de witte kool in repen. Verwijder de schil van de mango en snijd het vruchtvlees eraf langs de pit. Snijd daarna in blokjes. Rasp de bospeen en snijd het groen grof. Meng de helft van het groen met de peen, gesneden kool, mango en kokosyoghurt tot een koolsalade. Meng de mayonaise met de chilisaus en snijd de limoen in parten.
4
Serveer de Jerk Chicken met de aardappelen, koolsalade, chilimayo en limoenparten. Maak af met het resterende groen van de bospeen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.