Print opties

Sluiten

Kaasfondue met zongedroogde tomaat en pesto

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Smelt de roomboter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe, bak al roerend tot de bloem gaar is en aan de bodem van de pan blijft plakken.
2
Voeg al kloppend met een garde de witte wijn en het water in delen toe. Blijf goed kloppen totdat je een gladde, gebonden saus hebt.
3
Rasp de Gruyère en Emmentaler en voeg samen met de geraspte mozzarella in delen toe aan de saus. Roer tot de kaas gesmolten is. Laat de fondue 10 min. pruttelen op laag vuur.
4
Snijd ondertussen de zongedroogde tomaatjes in repen. Pel en halveer de knoflook. Wrijf de snijkanten van de knoflook over de binnenkant van de fonduepan.
5
Verwarm de fonduepan voor en schenk de kaasfondue in de pan. Roer de pesto door de kaasfondue, maar zorg dat je het groen van de pesto nog wel ziet en garneer met de zongedroogde tomaatjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.