Kabeljauw in een knapperig pesto korstje met koolraappuree
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de koolraap en aardappels in gelijke blokjes, kook deze in ruim water in 15 à 20 min gaar en giet af. Pureer de aardappels en koolraap en breng de puree op smaak met boter, peper en zout.
2
Snijd de courgette in reepjes en snipper de rode ui fijn. Dep de vis droog en smeer in met rode pesto. Klop het ei los in een diep bord en leg vervolgens de panko op een bord. Haal de vis eerst door het losgeklopte ei en dan door de panko.
3
Verhit een grillpan met 1 el olijfolie en grill de courgettereepjes in circa 5 min bruin. Draai de courgettereepjes halverwege om.
4
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de kabeljauw per kant in 3 min knapperig. Haal de vis uit de pan en bak in 3 min de rode ui met balsamico azijn op hoog vuur. Zorg ervoor dat de uitjes licht knapperig zijn en serveer direct.
5
Verdeel de puree, courgettereepjes en balsamico uitjes over de borden. Serveer met de kabeljauwfilet in het knapperige pesto korstje.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.